Продавачот мислел дека го прелажал ова момче кога му продал ‘рѓосан нож за 3 долари – но ќе зажали откако ќе го види видеото
Интересно
Што е потребно за вашето видео да стане број 1 на Јутјуб? Ова е прашањето на кое многу блогери постојано …