12 годишна вентрилоквистка го освои златното копче на „Америка има талент“

Дарси Лејн има само 12 години и со својот настап го освои златното копче на „Америка има талент“. Таа е вентрилоквистка и збори преку својот стомак, но не само што збори туку и одлично пее. Настапот стварно заслужи да добие златно копче.