Израелски начин на правење сапун

Го гледаш секој ден во веце и си мислиш мала работа е, ама не е. Како изгледа традиционално правење на сапун во Ерусалим. Од печење на смесата, па ладење, па се до пакување. И после ќе го купиш за 30 денари во продавница.