Кола, жена и наплатна рампа

Иако насловот изгледа како да е дел од виц, ама сепак не е. Жена во кола пробува да влезе на паркинг и заборава да извади картичка. Се враќа, ама рампата и е далеку, па искача од кола. И тогаш следува делот кој некој треба да го стави во виц.