Македонската химна ечеше во Fox News

Fox News е американска телевизија со седиште во Њујорк. Според тврдењата на Хилари Клинтон, Македонците од Велес се криви што таа изгуби на изборите. Fox News по тој повод ја пуштија нашата химна.