Не е лесно да си пилот

Воопшто не е лесно да си пилот, особено кога треба да слеташ на лоши услови. Пилоти од различни авиокомпании пробуваат да слетаат на островот Мадеира. Јакиот ветер ги спречува во тоа. Погледнете колку малку фали да се деси катастрофа од огромни размери.