Правеше брада од пчели и отече од бодежите

Кајоти Питерсен е познат по тоа што се изложува на секакви луди предизвици. Овојпат го прифати предизвикот да направи брада од пчели. Брадата ја направи, ама за негова несреќа го боцнаа 40 пчели и отече целиот. Ако некогаш ви текне да го правите овој предизвик, немојте.