Шетањето бос отсега безболно

Доаѓа лето и веќе ти здосадува да носиш патики и сакаш да ти дише ногата, ама не е баш безбедно да шеташ бос. Епа отсега е. Дечки измислиле влошка која се лепи на стапалото и си тераш без проблем. Само кога идеш на гости, треба да ја одлепиш пред врата или не мора?