Зошто девојките со големи гради не треба да трчаат по скали

Девојките со големи гради имаат многу проблеми, а еден од нив е трчањето по скали. Девојкава ќе ви демонстрира зошто никогаш нема да видите девојка со големи гради како трча по скали.