Зошто треба да успориш пред легнат полицаец

Легнатите полицајци се поставени за шоферите да не се занесуваат и да возат поспоро во тој дел. Арно ама типов проба да го игнорира легнатиот полицаец. Ова ваљда ќе му биде за памет.