Полицаец од Тајланд со гушкање разоружа човек со нож

Полицаец од Тајланд успеа со муабет и гушкање да разоружа човек кој влезе во полициската станица со нож. Со муабет, наместо со сила, го убеди да го фрли ножот и да го гушне. Изгледа на напаѓачот му фалело само малку внимание и љубов.