Продавачот мислел дека го прелажал ова момче кога му продал ‘рѓосан нож за 3 долари – но ќе зажали откако ќе го види видеото

Што е потребно за вашето видео да стане број 1 на Јутјуб? Ова е прашањето на кое многу блогери постојано се навраќаат. Но доколку го прашувате овој јапонец, наречен Џун – се што треба е да се појавите со ‘рѓосан нож и да направите едно чудо полирање.