Виртуелна девојка за да не седиш сам на кафе

афе во Јапонија нуди виртуелна девојка за тие на кои им е незгодно да седат сами на кафе. Девојката е инсталирана на телефон и прави муабет како и секоја друга девојка. Лошото е што не се фаќа за новчаник кога ќе дојде сметката.