Би пиеле вино со Џенифер Лоренс?

Познатата глумица Џенифер Лоренс ги кани фановите да пијат вино со неа на добротворна забава и дружење. Дека е сериозна во тоа и дека знае да разликува опис на вино од опис на филм, ќе ви покаже следново видео.