Пристигна метал верзијата на „Деспасито“

Ако до сега само љубителите на поп музика можеа да уживаат во „Деспасито“, после оваа верзија тоа ќе се промени. Момакот направил метал верзија која не звучи воопшто лошо. Сега фали уште турбо-фолк верзија и да се заокружи целиот циклус.