94 годишен дедо направил базен затоа што бил осамен

94 годишниот пензиониран судија се чуствувал многу осамено после смртта на неговата сопруга, па решил да направи нешто во врска со тоа. Во дворот направил базен поради кој се собираат сите дечиња од маалото. Сега дедото не е веќе осамен, а и дечињата имаат место за забава.